auto.blitz.bgОпитите да се направи красив кадър на необичайно място често не

...
auto.blitz.bgОпитите да се направи красив кадър на необичайно място често не
Коментари Харесай

Потопиха елитен Мерцедес заради неудачно селфи

auto.blitz.bg

Опитите да се направи хубав кадър на извънредно място постоянно не се отличават с рационални действия и в случай че в опита за селфи се появи и кола - доста е евентуално да се случи нещо неприятно!

Германските туристи като цяло не са известни с кой знае какви изцепки на отмора, само че този път нещо явно  се е объркало. Опитът на немците да си създадат ефектно селфи на остров Углян в Хърватия приключи с това, че техният безценен Мерцедес се оказа в Адриатическо море.  

За страдание, изданието Wrecked Exotics, което разгласява фотосите от инцидента, не е написало много подробности за него.

Но съдейки по всичко, обстановката е изглеждала така: младежите са се опитали да спрат на малък пристан, с цел да създадат селфи, само че или водачът не е взел под внимание габаритите, или пък е объркал педала на газта със спирачката и в резултат на дейностите му Mercedes-AMG S 63, струващ повече от 150 хиляди евро. влиза в морето.



Дълбочината на мястото на рухването е достатъчна, с цел да изчезне първокласната кола под водата. Съдейки по изкривения покрив, колата също по този начин се е преобърнала в процеса на рухване. Мерцедесът към този момент е унищожен, само че най-важното нещо е, че никой от участниците в случая не е потърпевш. /auto.blitz.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР